Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RECOMANACIONS PER LA CELEBRACIÓ DE HALLOWEEN

Per tal de que la festa sigui tranquil·la i la pugui gaudir tothom cal que es tinguin en compte unes petites normes

DILLUNS 31 OCTUBRE 2022

BAN D’ALCALDIA

RECOMANACIONS PER LA CELEBRACIÓ DE HALLOWEEN

El proper dilluns dia 31 d’octubre els nens i les nenes d'Olius - El Pi de Sant Just durant a terme el típic joc de Halloween "truco o trato". El jovent passarà per les cases demanant caramels, galetes, llaminadures o dolços als residents. Per tal de que la festa sigui tranquil·la i la pugui gaudir tothom cal que es tinguin en compte unes petites normes:

1. Les cases que vulguin participar i que els nens i nenes els passin a recollir dolços cal que deixin una carbassa il·luminada, espelma, llum o fanal a la finestra o portal de la casa, aquesta serà la senyal que indicarà que es pot tocar el timbre. En cas que no hi hagi cap llum es demana que es respecti la decisió i el descans dels veïns. Quan una casa esgoti els dolços o doni per acabada la seva participació al Halloween, només caldrà que apagui la llum o espelma perquè els nens i nenes sàpiguen que ha finalitzat la seva participació.

2. L’horari de passar a recollir caramels i dolços serà de 8 de la tarda a les 10:30 del vespre, passada aquesta hora no es podran demanar més dolços per les cases, es recomana apagar la llum de la finestra per tal de donar la festa per acabada. L’objectiu de l’horari es respectar el descans dels veïns.

3. Els nens, nenes i famílies que passin per les cases hauran de ser respectuosos amb els veïns, s’ha de complir amb l’horari de recollida de dolços descrita més amunt i no tocar el timbre de les cases que no tinguin la llum a la finestra, i queda totalment prohibit tirar ous o altres productes a les cases que no participen al Halloween.

4. Durant la festa de Halloween cal respectar i tenir en compte la normativa municipal actual respecte el soroll al carrer i no embrutar els carrers amb papers o embolcalls dels caramels i llaminadures.

5. Aquest protocol es farà arribar a les famílies del Pi de Sant Just, però si algú sap d’altre canalla que venen d’altres zones a jugar a "truco o trato" us demanem que els aviseu de la normativa per evitar malentesos.

6. Degut a les males pràctiques de grups d’adolescents produïdes a la darrera edició d’aquesta festa (pintades arreu del nucli urbà, llançament d’objectes contra habitatges) els Mossos d’Esquadra demanaran la identificació d’aquests grups per determinar possibles responsabilitats. Demanem igualment als veïns que detectin actituds incíviques durant la diada, que ho posin en coneixement dels Mossos d’Esquadra.

7. Gaudiu de la celebració amb civisme.

BON I TERRORIFIC HALLOWEEN !!!

L’alcalde

Antoni Márquez Macarro

Fitxers adjunts