Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'AJUNTAMENT D'OLIUS VA ORGANITZAR EL DIA DE LA GENT GRAN EL DISSABTE DIA 12 DE NOVEMBRE

DILLUNS 14 NOVEMBRE 2022

A l’Escola Agrària d’Olius com a les edicions anteriors es va celebrar aquest acte que va ser presidit per la corporació municipal amb totes les formacions polítiques presents.

La regidora d’Educació, Joventut i Serveis Socials Dolors Travesset va ser l'encarregada de portar l’acte que després d’unes paraules de l’Alcalde, Antoni Márquez, agraint l’assistència de les veïnes i veïns, va donar pas a la presentació del nou representant de la Gent Gran d’Olius al Consell de la Gent Gran del Solsonès. Aquest càrrec de representació ha recaigut en el Manel Viladrich que va dirigir unes paraules a tots els presents fent un prec per canviar el nom del col·lectiu de manera que se’l podria anomenar Gent amb Gran Experiència.

Acte seguit la Sònia Pujol i la Mireia Molina dels Serveis Socials del Consell Comarcal van fer un recordatori dels serveis disponibles per a la Gent Gran del Solsonès i igualment per Olius. Serveis que a vegades són desconeguts per la població.

A continuació es va procedir a un emotiu homenatge a les persones del municipi amb 90 anys complerts durant el 2020, 2021 i 2022. En aquesta ocasió 10 dones i homes han estat guardonats.

En finalitzar l’acte d’entrega de reconeixements hi va haver una vetllada musical a càrrec del Pol Solé i el Jaume Sánchez que van oferir un concert variat que va satisfer tothom.

Aquesta diada va concloure amb un berenar per a tots els assistents.

Galeria d'imatges