Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ACCÉS DELS VEÏNS A LA ZONA ESPORTIVA ELPI

DIVENDRES 29 ABRIL 2022

Degut a la proposta que ens heu traslladat en diverses ocasions alguns veïns i veïnes per poder utilitzar la pista esportiva del Pi de Sant Just com espai de lleure esportiu, el consistori ha optat per instal·lar un sistema d’accés a les pistes esportives pels veïns i veïnes que ho necessitin puntualment, mantenint així un control.

Cal tenir en compte que aquest espai esportiu està arrendat per una empresa que gestiona l’espai i que, per tant, se n’ha de regular l’ús i l’accés.

El sistema per accedir-hi serà personalitzat i compta amb un pany electrònic que s’obra amb codi. Aquest codi el podran sol·licitar a l’Ajuntament, majors d’edat, a través d’una instància genèrica que podeu tramitar a través del web de l’ajuntament:

 www.olius.cat

 tràmits

 instància genèrica

Es podrà accedir en uns trams d’hores concrets i serà prioritari l’ús per part de l’empresa arrendatària en cas d’esdeveniments programats.

Esperem que aquest nou servei doni resposta a les necessitats expressades pels veïns i veïnes i demanem feu un ús responsable de les instal·lacions per evitar incidents i el deteriorament de les mateixes.

Fitxers adjunts

Document Actions